Over ons

Modiezz is geopend sinds 14 maart 2019

In onze winkel en salon is het de bedoeling dat u zich op uw gemak voelt en u vakkundig geholpen word. Wij zorgen dat de nieuwste trends in onze winkel hangen en geven u graag een goede service.
Hoe leuk is het dat je kunt winkelen en je haar doen tegelijk. In onze kapsalon geven we u graag advies
Ons doel is haarverbetering doordat wij regelmatig op cursus/training gaan blijven we bij in het vak. Dit is heel belangrijk omdat de technieken en de mode als een razend tempo gaan. Wij staan als team graag voor u klaar.

Celise

Zeer gedreven en vakkundig door vele cursussen te volgen ze weet altijd raad met uw haar. Bij Celise kunt u altijd terecht voor knip en kleur advies zij is gespecialiseerd in haar kleuringen ook is Celise gespecialiseerd in het zetten van hairextensions en het shapen van wenkbrauwen o.a. ook de nieuwe hype henna brows ook is Celis gespecialiseerd in krullen knippen en hairextensions, en balayage technieken.

Werkdagen kunnen soms afwijken wilt u zeker weten of Celise aanwezig is neem dan telefonisch contact op.
Op dinsdag en woensdag staat Celise in onze kapsalon Hairstudio Double in Goes deze kapsalon bestaat al 8 jaar.

Lindsay

Ze gaat perfectionistisch te werk, laat geen steekje vallen en is altijd in voor een gezellig praatje. Door haar cursussen en kennis weet zij u altijd stralend de deur uit te laten gaan. Lindsay is gespecialiseerd in de beste knip en kleur technieken ook is ze gespecialiseerd in krullen knippen en hairextensions en balayage technieken en keratine behandeling.

werkdagen kunnen soms afwijken wilt u zeker weten of Lindsay aanwezig is neem dan telefonisch contact.

Op donderdag en vrijdag staat Lindsay in onze kapsalon Hairstudio Double in Goes

Wij werken uitsluitend op afspraak in onze kapsalon. 
Boekbare dagen zijn Woensdag tot zondag.

Anita

Anita helpt u graag in de winkel, door jarenlange ervaring kan ze u goed adviseren in kleding en schoenen en maakt ze de mooiste kleding setjes.

Over ons