ModieZz | Dé Kapsalon in Renesse met Fashion Boutique

Alleen op afspraak  | Only by appointment

Wij zijn gespecialiseerd in het knippen en kleuren van haar, het zetten van hairextensions en krullen knippen wij gebruiken verschillende technieken om zo de krul te activeren.
Wij staan voor haarverbetering en verjonging wij werken met vegan producten van Jean Paul Myne. Ook verkopen wij fashion items zoals kleding en schoenen. Voor een mode dagje ben je bij ons aan het juiste adres!

Klik op Hair en color voor meer informatie over onze kapper specialisaties in Renesse.

Book online of bel ons op +31611807448

Kappersbehandelingen en onze Specialisaties

Door onze jarenlange ervaring en regelmatige trainingen staan wij voor kwaliteit boven kwantiteit. Wij richten ons vooral ook op gezondheid en verzorging van het haar en daarom zijn de producten die we gebruiken dan ook Vegan en dierproefvrij.

Bij ModieZz Kapsalon in Renesse en Fashion Boutique zijn we o.a. gespecialiseerd in:

Specialie wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dé kapper in Renesse met fashion boutique

ModieZz staat nu al enkele jaren bekend in Renesse als fashion boutique maar sinds mei 2021 zijn we met ons vakkundige team van kappers een uniek concept begonnen: een Kapsalon in de fashion boutique. Zo kunt u niet alleen lekker bij ons winkelen in Renesse maar ook gelijk geknipt worden. Of andersom natuurlijk!

Niet zomaar uit het niets zijn wij begonnen met de kapsalon in Renesse. Wij hebben zo’n 7 jaar een Kapsalon in Goes deze is uitgegroeid tot een grote kapsalon waar wij vele specialisaties doen. Vanwege onze passie voor het knippen hebben we besloten dit ook toe te voegen aan onze fashion winkel in Renesse! Ons team staat altijd klaar om al uw wensen te realiseren!

Best beoordeelde kapper in Renesse

Ondanks dat wij nog maar net zijn begonnen met de kapsalon hebben wel al veel mensen blij gemaakt en krijgen we veel positieve reacties! We zijn dan ook erg trots dat ModieZz behoort tot een van de best beoordeelde kappers in Renesse, volgens recensies door klanten. We zijn erg blij te horen dat onze unieke methode, specialisaties en focus op gezondheid mensen blij maakt in Renesse en omgeving!

Voor meer informatie, nieuws en laatste acties kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de website, telefonisch of per email. Het laatste nieuws posten wij op onze social media accounts. Deze zijn te volgen via Facebook en Instagram!

Tot ziens in onze fashion winkel & kapsalon!

Kapsalon Renesse