Keratin Treatment

KERATIN GOLD EXCLUSIVE SMOOTHING TREATMENT

“Free your style, Live your smooth”

Keratin Treatment Jean Paul Myne

Ideale glamakende permanent stijl makende behandeling voor sterk, krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar.
Keratin Gold, is de nieuwe evolutie als het gaat om ”hair smoothing”.
Keratin Plus Gold is een combinatie van botanische en organische aftreksels – 100% puur – gemengd in een perfecte balans. Door de gepatenteerde formule van aminozuren en stamcellen, verkregen uit zure appels die worden gekweekt in Zwitserland, is het nu mogelijk het haar permanent te

stijlen zonder dat het beschadigd. Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan. Keratin gold is volledig vrij van Formaldehyde en daarom niet schadelijk voor zowel het haar als de gezondheid.

Er zijn 3 soorten keratine behandelingen want niet elke keratine behandeling is geschikt voor elk haartype.
Het is daarom essentieel om eerst een haardiagnose te doen en overleg over voorgeschiedenis van het haar.
Het is voor ons erg belangrijk om goed overleg te hebben om samen te beslissen welke behandeling het beste voldoet aan de behoeften en levensstijl.

Wat is de Keratin gold

Een ideale, gladmakende, formaldehydevrije behandeling voor sterk krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar. Een veilige en gezonde manier om het haar te ontkrullen. De Keratin Gold behandeling herstelt glans, vermindert volume en maakt het haar permanent stijl tot ruim een half jaar (mits de juiste producten gebruikt worden). Zelfs na veelvuldig wassen ziet het haar er stralend glanzend en gezond uit.
Tussen de 6/8 maanden is het slechts noodzakelijk om de uitgroei bij te werken.

Wat is de Keratin plus infinity

Een formaldehydevrije keratinebehandeling die het haar verzacht, disciplineert en herstelt. Afhankelijk van de wens van de klant wordt er een intens glad resultaat gegarandeerd.
Stijl haar tot zeven maanden, mits de juiste producten thuis worden gebruikt.
De Keratin Plus Infinity is multi-inzetbaar, beschadigd het haar niet én beschermt daarbij tegen weersinvloeden.

Keratin plus infinity ICE

Een formaldehydevrije keratinebehandeling dat stijl en pluisvrij haar tussen 60 en 90% tot 7 maanden garandeert. In de Keratin Plus Infinity ICE is

 violet toegevoegd om verkleuring tegen te gaan. Daarom is deze zeer geschikt voor blond, geblondeerd of wit haar!Het resultaat is afhankelijk van de wens van de klant én de conditie van het haar. Het beste is om de volgend keer je haar weer helemaal te

 behandelen zodat de kans groter is dat je haar stijler en pluisvrijer blijft. Doordat de Infinity ice in licht haar wordt toegepast is het een milder product dan de gold en “slijt” het als het ware uit je haar het kan dus zijn dat je eigen structuur in de loop van de tijd meer terug, je haar is met deze behandeling een stuk handelbaarder. 

Het is altijd aan te raden om je haar na het wassen te föhnen met de Jean Paul Myne borstel.
Wij geven alleen garantie bij aanschaf van de door ons geadviseerde producten!

Prijslijst Keratine treatment

 VanafBehandeltijd
Kort haar€169+/- 150 minuten
Half lang haar€299+/- 240 minuten
Lang haar€389+/- 300 minuten
Extra lang / dik haar€419+/- 400 minuten

Algemene voorwaarden Keratin treatment

Keratin Treatment