Haircut

We kunnen iedereen voorzien van een mooie trendy haircut door onze ervaring zijn we op kroes haar na elk haartype gewend om een frisse coupe van te maken en is geen enkel kapsel ons te gek! Iedereen is welkom jong & oud man & vrouw en kids. Door onze kleinschalige kappershoek in onze fashion store krijg je de aandacht die je verdiend en nemen we alle tijd zodat je tevreden de deur uit gaat. Kwaliteit vinden we erg belangrijk we kijken goed naar je haar en geven graag advies.

Ken je dat gevoel dat je in de winkel staat te kijken naar een hele rij haar producten en beloven al die merken jouw haar in het goede model te krijgen je neemt wat mee waarvan je denkt dat kan nog eens een goed product zijn, je probeert het product thuis uit en ineens wordt je haar super vet, of je krijgt er jeuk van of gaat pluizen, opnieuw naar de winkel, ja wat gaan we nu eens mee nemen. Weer een nieuw product mee naar huis genomen want er staat toch echt op dat ik met deze wax meer volume in mijn haar ga krijgen. Je kijkt nog eens in je kast en ziet een hele rij producten staan waar je eigenlijk niet tevreden over bent. Zonde en natuurlijk ook niet goed voor je portemonnee!


Bij ons krijg je de gelegenheid om de producten gratis uit te proberen te ruiken en te voelen in onze salon, door onze trainingen en ervaringen kunnen we jou voorzien van het juiste advies en zo hoef je geen miskopen meer te hebben, hoe fijn is dat!

Prijslijst

  
Knippen dame€19,95
Knippen heren€19,95
Knippen kids tot 3 jaar€15,50
Knippen kids tot 12 jaar€18,50
Knippen pony€8,95
Wassen knippen drogen Heer€23,95
Wassen knippen drogen Dame€23,95
Contouren bijwerken€7,50
Alleen zijkant en achterkant knippen/scheren€12
Tondeuse coupe
(volledig)
€18,50
Knippen extreme boblijn met opgeschoren achterkant
(met föhnen)
€27,50
Alleen wassen €3,50
Knippen wassen föhnenKort haar €38,95
Half lang €44,45
Lang haar €51,45
Wassen föhnen
(Brushing)
Kort haar €19
Half lang €24,50
Lang haar €31,50
Wassen drogenKort haar €7,95
Half lang €8,50
Lang haar €11

 

Haircut