Hair Color

Balayage/Freelights

Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Het geeft een natuurlijk effect aan je kleur, It looks all natural! Je hebt geen last van een uitgroei, bij een Balayage worden alle lengtes en punten ingezet met veen vriendelijke blondeer zodat er een zachte overloop in komt, we hebben verschillende technieken om het beste resultaat te creëren voor jou haar. Bij Modiezz staat kwaliteit van het haar vooraan, we bespreken van te voor welke techniek wij gaan toepassen en waarom. Een Balayage kan in allerlei verschillende tinten gecreëerd worden. Houd er rekening mee dat je een kleur soms moet opbouwen.

Freelights is eigenlijk ook een soort balayage maar dan zetten we minder veel freelights in het haar dan bij een balayage. Er worden bij deze techniek ook vegen gemaakt in het haar.

Balayage is tegenwoordig de meest gevraagde look bij de kapper maar weten we wat het precies is? Veel dames weten dat het iets met oplichten en folies is en dat ze er natuurlijker uitzien dan gewoon je haar blonderen. Maar welke techniek gebruikt de kapper precies? Belangrijker nog, is het geschikt voor jouw haartype?
Veel dames komen met een plaatje naar de kapper, er is veel mogelijk en soms kan het een paar “sessies” duren voordat we het gewenste resultaat bereiken, het bereiken van het resultaat is afhankelijk van verschillende factoren
1. kleur hoogte licht of donker
2. Natuur haar
3. Rest kleuring, met wat is jou haar voorheen gekleurd?
4. kwaliteit van het haar
5. Zijn er goede producten gebruikt?
om dit te kunnen bepalen is het het beste om even langs te komen indien je een balayage wilt zo kunnen we het beste beoordelen of jou haar hiervoor geschikt is.
Balayage / freelights is ook geschikt voor brunettes!
Let wel op: Als brunette is het niet (in een keer) mogelijk om naar asblond te gaan dit moet in etappes omdat het haar opgelicht moet worden komt er veel warmte vrij zoals eerst rood daarna oranje en dan geel dit is een proces wat niet in 1 sessie haalbaar is. Asblond is een lichtblonde liefst WITTE ondergrond nodig. Kom je van zwart haar dan heb je veel geduld nodig dan komt er veel koper vrij in de eerste sessie.

Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel; het geeft amper uitgroei. It looks all natural! Bij een Balayage worden alle lengtes en punten ingezet met verf/blondeer zodat er een overloop in komt. een Balayage kan in allerlei verschillende tinten gecreëerd worden.

Prijslijst Balayage/Freelights

 Kort haarHalf lang haarLang haar
Balayage/Freelights
Vanaf
€29,95€69,95€89,95
PAKKET Balayage/freelights +Toner/Oxilock/Styling€99,95€121€148
Balayage/ Freelights Fullhead
+Toner/Oxilock/Styling
€145€175€199

Highlights

Highlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten in de folie. Doordat het plukjes zijn

en je haar niet helemaal geverfd word, heb je er nog je eigen kleur tussen zitten, waardoor dit heel mooi overloopt. Des te langer je de kleur laat zitten hoe lichter het wordt, maar die geldt ook voor de freelights en balayage. Met de highlights techniek heb je eerder uitgroei dan bij de andere technieken.

Faceframing / Money piece
Faceframing / Money piece is tegenwoordig een echte trend.  Het is de perfecte optie voor als je iets nieuws wilt proberen, maar niet op een totaal andere haarkleur zit te wachten. Daarnaast vergt het weinig onderhoud en is het voor ieder haartype geschikt. face framing is een techniek waarbij highlights rondom je gezicht worden gezet. Op deze manier laat je jouw gezichtsvorm het best naar voren komen en creëer je een frisse look. Face framing wordt ook wel ‘money piece’ of ‘hair contouring’ genoemd.
3 voordelen van faceframing zijn: 1 weinig onderhoud 2 voor iedereen geschikt ook voor kortere lengtes 3 Het laat je haar optisch dikker lijken
voor faceframing zijn er ongeveer 15 folies nodig. Wij adviseren altijd Oxilock er bij te nemen omdat de contourlijn fijnere haartjes heeft en het sneller af kan breken. Uiteraard proberen wij dit ten alle tijden te voorkomen.

Prijslijst Highlights

 Kort haarHalf lang haarLang haar
Scalp (bovenlaag)
exclusief Optiplex/toner
€39€49€59
Half hoofd
exclusief Optiplex/toner
€69€87€94
Helemaal
exclusief Optiplex/toner
€107€125€139
full head foils kort incl. Oxilock/toner/styling €145€175€199
Moneypiece / faceframing
*incl Oxilock
€29€39€49

Felle kleuring

Het is tegenwoordig helemaal hot om een felle haarkleur te hebben wij beschikken over een groot aantal kleuren je kunt het zo gek nog niet bedenken of wij kunnen deze kleur voor je creëren. Meerdere felle kleuren in een mooie overloop is bij ons geen probleem. Hoe feller de kleur hoe lichter de ondergrond moet zijn, bij een felle kleuring moet je altijd een gepersonaliseerde shampoo gebruiken zodat je kleur langer houdbaar is.

Grey coverage

Onze verf is 100% grijsdekkend en het haar kan in elk gewenste kleur worden gekleurd en ontkleurd.

Prijslijst kleuringen

  Kort haar
Half lang haarLang haar
Uitgroei
tot 40cc
€35,95
Kleuren helemaal
Spoeling helemaal
€37,95€51,95€58,95
Kleuren man
tot 20cc
€26,50
Color masker€1,50€2,50€3,50
Toner
€19,95€25,95€31,95
Duo kleuring€49,95€69,95€75,95
Blonderen €42,95€60,95€85,95

Over onze kleuringen

DOC is de eerste en enige waterloze kleuring ontwikkeld met olie en Aloë vera. Het heeft een innovatieve samenstelling, geeft een mooi resultaat en heeft een uniek design. Door het vervangen van water is er ruimte gecreëerd om stoffen toe te voegen die het kleurproces verbeteren en die de gezondheid van het haar garanderen.

DOC-kleuringen zijn verrijkt met olijfolie. Extracten van de bloem Limnanthes alba uit California, olie van de Babassu palm en etherische olie van de plant Vetiver, gecombineerd met de verzachtende werking van aloë vera dragen bij aan deze verzorgende haarkleuring,

geschikt voor zelfs de meest gevoelige haartypen.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken, we volgen elk jaar een aantal trainingen om bij te blijven in het vak. Kwaliteit ligt bij ons hoog in het vaandel wij vinden behoud van kleur en kwaliteit erg belangrijk.

Heeft verzachtende en herstellende eigenschappen. Het bevat vitamine E, vitamine A en aminozuren die haar en hoofdhuid reguleert en beschermd.

Hair Color