Curl specialisatie

Krullen

Wij beheersen 2 speciale kniptechnieken voor haar met een lichte slag tot sterk krullend haar

Voor de één een pretje voor de ander een ramp. Het lijkt, of je er weinig aan hoeft te doen, maar niets is minder waar. Krulhaar is van zichzelf droog haar en gaat snel aan de uiteindes pluizen. Als je eindelijk je kapsel een beetje op orde hebt en je gaat met vochtig weer naar buiten: KROES! Vaak wordt het haar uitgedund waardoor er nog meer volume ontstaat, soms wordt er een mes gebruikt om het haar te ‘slicen’ waardoor de eindes weer pluizig en dun worden. Regelmatig wordt er net in een verkeerd stukje van je krul geknipt waardoor er geen mooie val meer in die lok zit. Dat is verleden tijd want wij beheersen nu 2 technieken waardoor de krul nog beter valt! Door je haar te laten knippen met de speciale techniek komen onzichtbare natuurlijke krullen weer tevoorschijn. Omdat haar wat van nature gebundeld is per bundel geknipt wordt, geeft dit je haar meer ruimte om weer te gaan krullen. Helaas beheersen wij nog geen techniek voor Afro.

  • Curls*s methode 1
  • Global curl

 

54% van de Nederlanders heeft slag of krul in het haar

100% CG en ECO friendly

Doordat de prijzen kunnen variëren, kunt u het beste contact met ons opnemen . 
Wij zijn te bereiken op: +31611807448
Wij zijn ook te bereiken via WhatsApp: 06-16347545
Geef even aan dat je meer informatie voor Modiezz Renesse wilt

gebruik je? 

Waar mensen met krullen de plank vaak volledig mis slaan zijn de producten die ze gebruiken, dit komt omdat er te weinig kennis is over krul haar vanuit de klant maar ook vaak vanuit kappers de manier waarop je je haar wast , afdroogt, en föhnt is ook erg belangrijk voor een goed eind resultaat.

Een krullen knip behandeling voor half/lang haar duurt ongeveer 60 minuten
We knippen in nat haar en wassen het vooraf met onze shampoo en conditioner of eventueel een treatment.
*Krullen knippen wordt vaak in combinatie gedaan met een Oxilock herstelbehandeling!

Dat is verleden tijd want wij beheersen nu een techniek waardoor de krul nog beter valt! Door je haar te laten knippen met de speciale techniek komen onzichtbare natuurlijke krullen weer tevoorschijn. Omdat haar wat van nature gebundeld is per bundel geknipt wordt, geeft dit je haar meer ruimte om weer te gaan krullen.

We raden aan om de eerste keer vooraf te laten knippen en de lengte te bepalen en eventueel meer lagen in het haar te knippen omdat de krul dan mooier valt erna kan de Curls*s-methode techniek toegepast worden. Bij Curls*s-methode wordt er ongeveer 1 centimeter afgeknipt waardoor het haar ongeveer 2 centimeter opkrult.

Hoelang doe je met een krullen knip behandeling?

Dit hangt geheel af van hoe snel groeit je haar en wat voor krul je hebt, het gemiddelde is 2 maanden maar sommige kunnen er ook 3 maanden mee doen. 3 maanden is echt max!

Kijk op onze instagram voor meer voor en na foto’s van ons werk

Pijslijst

Met voorknippen bedoelen we eerst lengte bepalen omdat met de Curls*s-methode er een vingertopje af gaat dus wordt het haar eerst “normaal” geknipt en dan pas wordt de methode toegepast. De methode duurt langer voor kort haar zijn we zo’n +/- 40 minuten bezig en lang haar +/- 60 minuten. Het haar wordt vooraf gewassen met onze producten van Jean Paul Myne en wordt in nat haar geknipt.

 zonder voorknippenmet voorknippen
Heer29,95
39,95
kort haar39,9549,95
half/ lang haar49,9559,95
kindje tot 5 jaar14,9521,95
kindje 6 tot 12 jaar39,9549,95
Krullen knippen korte coupe + contouren24,9529,95

Extra info over krullen

De juiste krulproducten

Om je op weg te helpen willen we onderstaande informatie graag met je delen.
kijk verder dan de verpakking, waarschijnlijk kijk je niet snel in de ingrediënten lijst van je producten;
Sodium laureth sulfate, dimethicone, petrolatum dit zegt je vast je helemaal niks..waarschijnlijk kijk je wel naar de marketing teksten op de verpakking.

“Voedt droog en beschadigd haar”, “Speciaal voor krullen” Maar het is helaas niet altijd waar wat er wordt gezegd wat het product doet. 

Schadelijke ingrediënten
Veel haar producten ook die speciaal voor krullen zijn bevatten ingrediënten die je krullen geen goed doen, zoals sulfaten en alcohol. Ze drogen je haar uit of verzwaren je lokken. Dit zijn aspecten die zorgen dat je haar verzwaard, vet kan maken, en je krullen kunnen flink gaan pluizen en kans dat je krullen t.z.t zelfs kunnen verdwijnen!

Curly Girl methode / CG methode
Steeds meer klanten ontdekken de CG methode maar wat is dat nou precies? CG methode is een haar verzorgingsplan waarmee je schadelijke ingrediënten vermijdt en de behandelmethode aanpast zal je haar gaan opknappen en steeds beter en sterker gaan krullen.
Waar wij je wel op willen attenderen is om je niet blind te staren op deze methode, wil je je er in verdiepen helemaal prima natuurlijk maar er staan echter wel producten bij waar wij niet helemaal achter staan als professionele kapper, waarom dan niet vraag je je vast af
Er staan namelijk goedgekeurde drogisterij producten op de lijst maar bepaalde professionele kappers producten weer niet. Als je je echt gaat verdiepen op alle ingrediënten kom je veel meer tegen. Het is daarom verstandig om hier een middenweg in te nemen en selectie maken welke producten en stappen je prettig vind.

Jean Paul Mynè
Wij werken met het met Jean Paul Mynè, dit is een merk dat is ontstaan in Italië doormiddel van onderzoekers in de kappersbranche en wetenschappers in een laboratorium. Zij hebben moleculair onderzoek gedaan naar diervriendelijke, milieuvriendelijke en biologische bestanddelen om tot een product te komen wat uiterst hoogstaand is. Zo is Jean Paul Mynè: Diervriendelijk niet op dieren getest en geen dierlijke bestanddelen, Vegan, Glutenvrij & Biologisch.

Vele producten van Jean Paul mynè zijn CG proof gekeurd! 

Weetje: 

Je haar doet er zo’n 25 wassingen over om resten van andere producten er uit te wassen je haar moet dus bijkomen, ook is het belangrijk om dezelfde producten te gebruiken, het liefst van hetzelfde merk omdat de producten op elkaar zijn afgestemd.
Heb je vaak gewisseld van producten of is je haar verzwaard of vettig ook al heb je het pas gewassen dan heb je (grote kans) last van build-up door sulfaten / siliconen etc. Je kunt bij ons de Reset behandeling nemen om je haar volledig te ontdoen van resten zoals kalk, metalen, siliconen sulfaten etc. Het resultaat is zacht, helder, gerevitaliseerd, sterker en gezonder haar.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak of wil je meer info neem dan vrijblijvend contact op!

Curl specialisatie