Botox Hair Repair

Botox behandeling, wat is het?
Een ‘verjongingssensatie’ voor het haar. De Botox behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren. Het herstelt daarbij de schubbenlaag en beschermt het haar. Je haar voelt daardoor sterker aan ook geeft de Botox veel glans!
De Botox beschermt tegen chemische behandelingen en voorkomt thermische stress.
Afhankelijk van hoe vaak je het haar wast, is het advies om deze behandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen en dit uitbouwen naar 2 maanden tot je haar weer goed voelt.
De behandeling kan samen met alle andere behandeling maar voor het beste resultaat gebruik je de Botox als laatste stap dus na een kleurbehandeling of na een keratinebehandeling.

dankzij Ceramide 3. Ceramide 3 zijn lipiden die van nature voorkomen in het haar en een belangrijk onderdeel zijn van de haarschubben. Je kunt ze vergelijken met bakstenen en cement, waarbij de haarschubben de bakstenen zijn en ceramiden het cement. Op deze manier houden ceramiden de haarschubben bij elkaar en voorkomen terugloop van de haarkleur en dof futloos haar. Ceramide 3 is in staat een beschermende laag op te bouwen waar de haarschubben weg of beschadigd zijn. Hoe vaker de behandeling wordt herhaald des te beter de opbouw van Ceramide 3 en hoe beter de opbouw en het herstel van de haarschubben.

PrijsPAKKET
inclusief Reset - Oxilock - Botox
Kort haar€75€105
Half lang haar€85€125
Lang haar€95€155
Extra lang of veel haar€+15 toeslag€170
Pakket + aanschaf producten10% korting op producten
Botox Hair Repair