Quay Australia sunglasses

Quay Australia Renesse


De trendy zonnebrillen van het exclusieve merk Quay Australia roepen direct het zomerse festivalgevoel op. Naast een brede collectie zonnebrillen in gedurfde ontwerpen biedt Quay Australia echter meer dan alleen een moderne look. De brillen zijn bijvoorbeeld uitgerust met glazen van een hoge kwaliteit, die jouw ogen optimaal beschermen.

De zonnebrillen van Quay Australia in Rensse bekijken? Kom dan eens langs bij ons in de winkel om de collectie te bekijken!

EEN COMBINATIE VAN TRENDY COMFORT EN HOGE KWALITEIT

Quay Australia werkt met materialen die veel comfort met zich meebrengen. Zo worden de meeste lenzen, maar ook vele monturen, gemaakt van polycarbonaat. Dat lichtgewicht materiaal beschermt jouw ogen met een hoge UV-beschermingsgraad. Ook in combinatie met een frame uit hoogwaardig aluminium of metaal kies je daardoor voor een zonnebril van zeer hoge kwaliteit. Uiteraard ben je daarbij vrij te combineren, want het merk weet veel variatie te bieden. Niet alleen op het gebied van materiaal, maar ook met haar ontwerpen. Ben je op zoek naar traditionele donkere glazen of zie je de wereld liever door een roze bril? Bij Quay is de keuze aan jou.

Brands


Quay Australia sunglasses