Fitflop

“We realiseerden ons dat de echt coole schoenen degene zijn die je draagt totdat ze uit elkaar vallen, die zo comfortabel zijn dat ze je naam uit de kast roepen. Schoenen met die perfecte combinatie van biomechanica, comfort en mode. Wij maken ze. En ze – en zij maken ons”

MARCIA KILGORE

Oprichter van FitFlop


HOE WORDEN FITFLOP SCHOENEN GETEST?

Al de Fitflop schoenen worden grondig getest in het Human Performance Lab in Calgary, ‘s werelds toonaangevende onderzoekscentrum voor biomechanica.
Hier bestuderen ze hoe de schoenen de spieractiviteit beïnvloeden en de drukverspreiding en lichaamsuitlijning optimaliseren.

WAT IS BIOMECHANICA?

“Biomechanica is de studie van het menselijk lichaam, hoe het beweegt, waarom het beweegt en hoe het beïnvloed kan worden met zaken als schoenen of uitrusting.”

– JORDANIË VIENNEAU
SR. BIOMECHANICA TECHNICUS
HUMAN PERFORMANCE LAB, CALGARY

COMFORT OF STIJL?

Fitflop gelooft niet dat ze elkaar hoeven uit te sluiten. In Fitflop schoenen zie je er elke dag goed uit en voel je je goed.

Assortiment voor dames en heren

Fitflop ligt vanaf eind februari in onze winkel!
Je kunt alvast een Pre-order plaatsen in onze webshop dan ben jij de eerste die de schoen ontvangt!

Wij hebben Fitflop schoenen voor dames en heren al onze Fitflop schoenen zijn in onze winkel te verkrijgen en online te bestellen via onze webshop.
Dames size 37 – 43
Heren size 41- 47
* Als je maat niet op voorraad is in onze winkel kunnen wij dit altijd nabestellen ook is het mogelijk om het dan naar je adres te sturen.

Fitflop